miercuri, 18 noiembrie 2009

Forum Regional 'SANATATEA OMULUI IN MILENIUL III'

















Stimate Doamne, Stimati Domni,

Centrul medical Elmavital si EXPO TRANSILVANIA SA, in calitate de organizatori, au deosebita placere de a va adresa I N V I T A T I A de a participa la evenimentul ECOVITA - SANATATEA OMULUI IN MILENIUL III. Forumul Regional 'SANATATEA OMULUI IN MILENIUL III', organizat sub auspiciile Zilelor Universitatii de Medicina si Farmacie 'Iuliu Hatieganu' din Cluj Napoca si a Jubileulului celor 90 de ani de invatamant medical clujean.

Evenimentul isi propune ca obiectiv fundamental sprijinirea eficienta a demersurilor de integrare in constiinta comunitatii a importantei sanatatiii si de a contribui efectiv la implementarea unei optimizari prin mijloace complexe a starii de sanatate a omului. Evenimentul va avea loc in perioada 27-29 noiembrie 2009, la Centrul de expozitii si conferinte Expo Transilvania din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu FN.

Evenimentul este structurata pe mai multe sectiuni - conferinte, simpozioane, workshop-uri, expozitie tematica complexa, alte manifestari conexe, prezentari de carte, etc. Va asteptam sa participati la acest in calitate de conferentiar, participant la conferinte si workshop-uri, expozant sau vizitator general. Pentru informatii de detaliu va rugam sa vizitati pagina web a evenimentului. Cu deosebita consideratie: Conf. Dr. Liana Marginean Termenul limita de comunicare al intentiei dumneavoastra de participare este data de 16 noiembrie 2009. Mai multe informatii prin: d-ra FLORINA BORSAN - tel. 0751 - 196.306 d-na Adela SASTRAS - tel.: 0723-325485; 0743-013559, e-mail: ecovitacj@yahoo.com Va asteptam cu multa placere la acest eveniment dedicat sanatatii omului, autocunoasterii si regasirii armoniei intre Noi si mediul in care traim! Va multumim pentru atentia dumneavoastra.



UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE IULIU HATIEGANU CLUJ-NAPOCA CATEDRA FIZIOPATOLOGIE ORGANIZEAZA CURSUL POSTUNIVERSITAR

Evaluare globala energetica si functionala computerizata a organismului (diagnostic si terapie prin biorezonanta) - modul I Cod 115 -

PRIMUL CURS ACREDITAT DIN ROMÂNIA DE COLEGIUL MEDICILOR CU 27,5 EMC! !! 1. Motivatie si utilitate

Progresele realizate in cerecetarea stiintifica fundamentala din toata lumea au determinat o schimbare de conceptie asupra modului de structurare si functionare a materiei vii. Elaborarea unui model coerent multidimensional al fiintei umane ca si caracterizarea starii de boala si sanatate presupune completarea actului medical in sec. XXI cu metodologie corespunzatoare ce poate demonstra si obiectiva intr-un algoritm complex de diagnostic si tratament schimbarile care au loc in cadrul triadei materie-energie-informatie.

Cercetari stiintifice multidisciplinare in domeniul biofizicii, biochimiei, geneticii, biologiei moleculare, ciberneticii, matematicii, fizicii cuantice (Nicolas Tesla, Lachowsky, Fritz-Albert Popp, T. van Hoven etc.) sugereaza ca sistemele vii poseda un sistem de autoreglare endogena prin intermediul unui câmp coerent ce se extinde la nivelul intregului organism care contine informatie codificata. Perturbarea acestui mecanism la nivel energetic si informational reprezinta o stare preclinica a unei posibile patologii.

Identificarea acestor perturbari permite realizarea unei preventii tintite cu efecte pozitive asupra mentinerii starii de sanatate. Sunt produse si certificate ca dispozitive medicale o serie de echipamente care depisteaza si cuantifica câmpurile electromagnetice si informationale ale organismului. Prin comparatie cu procedeele de electrodiagnostic conventional (EEG, EKG, EMG) ce detecteaza câmpurile electromagnetice endogene, noile echipamante permit largirea ariei de informatie cu privire la dinamica schimburilor energetice si informationale cu mediul exterior.

2. Avantaje generale!
Metode noninvazive, cu caracter repetitiv in orice situatie si cu rezultate reproductibile.
Evaluarea unor parametri multipli functionali, organici, informationali intr-un interval scurt de timp.
Depistarea precoce a factorilor de risc, a predispozitiilor morbide si a modificarilor functionale precoce aflate in stadiul preclinic.
Evaluarea stresului acut sau cronic.
Evaluarea agresiunii câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii si a altor forme de câmpuri nocive.
Depistarea incarcarii microbiene, toxice si alergenice.
Determinarea starii sistemelor de integrare psiho-neuro-endocrino-imunitare si a parametrilor homeostaziei.
Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, neuroprogramare etc.
Ajuta medicul in alegerea celor mai potrivite optiuni terapeutice.
Evaluarea biocompatibilitatii oricarui tip de agent terapeutic, inclusiv alimente 3.
3. Activitate didactica si stiintifica in domeniu

Venind in intâmpinarea acestei situatii, UMF Cluj Napoca prin Catedra de Fiziopatologie si Catedra de Neurologie din cadrul Facultatii de Medicina si Facultatii de Stiinte pentru Sanatate au organizat, incepând din 2006, cursuri postuniversitare cu titlul "Evaluare globala energetica si functionala computerizata a organismului" cod 115, 116 organizat modular, reprezentând 80 de ore de pregatire teoretica si practica insumând pâna in prezent 7 serii a câte 2 module.

Mentionam faptul ca aceste cursuri sunt creditate de catre Colegiul Medicilor din România; numarul de absolventi ai acestui curs depasind cifra de 200 de medici.

Participantii provin din toata tara, ultima serie organizându-se in Bucuresti datorita interesului crescând in acest domeniu.
Coordonatorul si initiatorul cursului postuniversitar este Conf. Dr Liana Marginean, la Catedra de Fiziopatologie UMF Cluj Napoca, medic primar neurolog, doctor in stiinte medicale, competenta homeopatie, având ca si colaboratori Prof. dr. Luminita Plesca-Manea, Prof. Dr. Dafin Mureseanu, Sef. lucr. Sfrângeu Carmen, Asist. Dr. Georgeta Luput, Asist. Dr. Buia Razvan.
Cursul se poate organiza si in orice localitate din tara, cu conditia asigurarii unui numar de minim de 25 de cursanti (medici si absolventi ai altor facultati).

Contact:
Conf. Dr. Liana Marginean: tel 0740700231, e-mail: margineanlianadoc@yahoo.com
Dr. Topirlan Geanina: tel 0744996871, e-mail: gtopirlan@yahoo.com
Gina Chipon: 0722268716 e-mail: chipongina@yahoo.com (pentru Bucuresti)
Centrul Medical Elmavital: tel 0264/460815; 0264/460815, 0751196307
Rusu Mihaela- Secretar UMF Cluj-Napoca cursuri postuniversitare: tel 0264/406837, 0723097342.




















CELE 5 LEGI ALE NOII MEDICINI GERMANE® DESCOPERITE SI FORMULATE DE DR. HAMER


A 2-A LEGE BIOLOGICA: fiecare afectiune generata de un conflict-soc are o evolutie in 2 faze:

A. Faza de conflict activ (de imbolnavire) in care sistemul nervos autonom simpatic este activat, socul continua cu preocupare continua fata de evenimentul declansator si produce o stare de tensiune si neliniste insotita de pierdere in greutate, apar dificultati la adormire si tulburari ale somnului. Noptile devin lungi, extremitatile sunt reci si leziunile sau tumorile aparute continua sa se dezvolte;

B. Faza conflict rezolvat (de autovindecare) in care sistemul nervos autonom parasimpatic si sistemul vagal sunt activate insotite o stare de epuizare si somnolenta si derma + extremitati calde. In aceasta faza procesele aparute pe timpul fazei de imbolnavire sunt reversate: tumorile sunt remise sau capsulate, iar leziunile de tip necroza sau ulcer sunt inlaturate prin regenerarea naturala a tesuturilor afectate de acestea. La sfârsitul acestei faze de autovindecare, tesuturile si organele afectate sunt refacute complet si deseori devin mult mai rezistente decât au fost inainte de aparitia conflictului-soc, iar persoana are o stare generala mai buna si devine mai inteleapta decât inainte de a se fi imbolnavit.

(Un material trasmis la redactie prin doamna Dr. Elena Pufu de la Clinica Academiei Romane)



INSTINCTUL DE A BEA APA
- nu esti bolnav ci doar iti este sete -

APA SI ORGANISMUL
Organismul nostru contine per-ansamblu 75% apa. Numai creierul este compus in proportie de 80% din apa, iar sangele contine in proportie de 90% apa. Ficatul contine la randul sau apa in proportie de 90%, in timp ce oasele contin 35%. Apa nu este numai un lichid transportor de alte substante. Este un solvent, se infiltreaza in celule, este un ajutor in digestie, un diluant, un dilatator, un sistem complex de transport al nutrientilor la organe si de eliminare a reziduurilor catre exterior, un sistem electric de transmitere a mesajelor, conductor chimic, generator de energie, lubrifiant, lichid de racire si rezerva latenta de caldura. Scaderea cantitatii apei din corp cu 2% poate cauza dereglari cerebrale, scurte pierderi de memorie, imposibilitatea concentrarii, dificultate in efectuarea calculelor matematice simple. Cu toate acestea, doar o persoana din 4 este optim hidratata!

DE CE DOAR 1 DIN 4?

Dupa cum afirma dr. Maria Coman:
"Noi ne-am pierdut instinctul de-a bea apa."

CUM SE POATE RECASTIGA INSTINCTUL DE-A BEA APA?

"Exista un mod simplu pe care-l recomand pacientilor mei. Important este ca sa avem o apa de calitate.
Eu, de exemplu, sunt foarte incantata de apa ionXtra si, in consecinta, recomand aceasta solutie pentru a trezi instinctul de-a bea apa." (dr. Maria Coman)

In imagine: 7 pastile ("pietre" realizate dupa o tehnologie unica japoneza) care fiecare in parte are o putere aproape miraculoasa de a trezi in noi instinctul de-a bea apa. Pastilele tibetane se introduc in vasul cu apa si astfel, dupa scurt timp, cca. 15 min., apa devine vie. Pastilele isi pastreaza valabilitatea si puterea timp de 400 de ani.
Apa care rezulta are o asa mare putere incat practic ne va veni foarte greu sa admitem si sa credem ca asa ceva este cu putinta doar cu ajutorul unor "pietricele". Totusi in intelepciunea populara de la noi exista o vorba: "apa care a trecut de 7 pietre devine o apa potabila." In acest caz .... daca apa trece si de o singura "piatra" (pastila ionXtra) devine potabila chiar daca e din Dunare.

Pret: 234 RON/ o pastila Comanda se face prin e-mail pe adresa:
revistastar@ymail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu